Polojasno
17°
Bratislava
Natália
6.10.2024
Hypotéka nemusí byť v ťažkej situácii len príťažou
Zdielať na

Hypotéka nemusí byť v ťažkej situácii len príťažou

Hypotéka s úrazovým poistením vodiča vám podá pomocnú ruku, keď to budete najviac potrebovať.

Hypotéka s úrazovým poistením vodiča vám podá pomocnú ruku, keď to budete najviac potrebovať.

Auto a hypotéka sú obvyklým štartom do života rodiny. V živote však nikdy neviete, aké riziká na vás číhajú, no práve pri šoférovaní je pravdepodobnosť úrazu vyššia. A úraz môže negatívnym spôsobom ovplyvniť život, vrátane splácania hypotéky. ČSOB však myslí na zdravie vodičov, a preto ponúka možnosť hypotéky s úrazovým poistením vodiča. Tento jedinečný produkt garantuje, že v nepriaznivej životnej situácii vám poisťovňa bude každý mesiac vyplácať rentu.

Doživotná renta

Predstavte si, že sa na ceste stanete účastníkom nehody a utrpíte doživotnú zdravotnú ujmu. Hypotéka je zrejme to posledné, na čo budete myslieť, no po ustálení zdravotných problémov sa budete chcieť vrátiť ku každodennému životu. Ak ste si pred vašim úrazom v ČSOB uzatvorili úrazové poistenie vodiča, bude vám podľa tabuľky pre hodnotenie trvalých úrazov určená doživotná mesačná renta. V závislosti od typu poistenia sa pohybuje v rozmedzí 250 až 1800 €.

Chráňte seba, nielen majetok

Slováci sa v posledných rokoch naučili poisťovať svoj majetok, no stále nemyslia na vlastné zdravie. Hypotéka s úrazovým poistením vodiča uľahčuje splátky, ak je vaše zdravie vinou dopravnej nehody trvalo podlomené. 

Hypotéku s úrazovým poistením vodiča si môžete zriadiť v ktorejkoľvek pobočke ČSOB alebo online.

Najčítanejšie správy