Jasno
13°
Bratislava
Eliška
7.10.2024
Podnikáte alebo začínate podnikať? Zastavte sa vo Front Office
Zdielať na

Podnikáte alebo začínate podnikať? Zastavte sa vo Front Office

Zdroj: SBA/Vo Front Office dostanete všetky potrebné informácie. Nezáleží na tom, či sa iba chystáte podnikať, alebo ste svoj biznis už rozbehli.

BRATISLAVA / Začínajúci podnikatelia majú prístup k množstvu informácií, no niekedy je ťažké sa v nich zorientovať. V našom klientskom centre - Front Office - vás nasmerujeme, BEZPLATNE poradíme ako a kde začať, na čo si dať pozor, spoločne objavíme nové možnosti realizácie.

Klientske centrum Front Office, ktoré sídli v Národnom podnikateľskom centre (NPC) v priestoroch Business Centra Twin City A2 na Karadžičovej ulici 2 v Bratislave, je to správne miesto, ktoré by ste mali navštíviť, ak o vstupe do biznisu uvažujete. Otváracie hodiny sú od pondelka do piatku od 9.00 do 17:30 hod

Dostanete informácie týkajúce sa podnikateľských začiatkov a rozbehu podnikania. Sme pripravení zodpovedať všetky vaše otázky, pretože Front Office spája pod jednou strechou zástupcov najdôležitejších inštitúcií, ktoré by začínajúci podnikatelia mali navštíviť. Ušetria tým množstvo času a energie, a zároveň, bezplatne získajú odborné poradenstvo. Ale pozor, aj skúsenejší a zabehnutí malí a strední podnikatelia u nás nájdu odpovede a informácie, ktoré budú potrebovať.

Napríklad náš kvalifikovaný pracovník poverený zastupovaním partnera SARIO vám poradí v oblasti zahraničných trhov a trendov, účasti na veľtrhoch a výstavách, možnostiach podnikania v zahraničí, vyslania zamestnancov do krajín EÚ a tretích krajín.

SBA/Front Office, v Národnom podnikateľskom centre, je otvorené pondelok až piatok od 9.00 do 17

„Na nás sa najčastejšie klienti obracajú s otázkami týkajúcimi sa príspevku na samostatne zárobkovú činnosť, či príspevku na vytvorenie nového pracovného miesta,” hovorí pracovník poverený zastupovaním partnera Ústredia práce, sociálnych vecí a rodiny (UPSVaR) Mgr. Pavol Urban.

Odborník z Pôdohospodárskej platobnej agentúry (PPA) vám poskytne informácie o možnostiach získania finančnej podpory pre mladých poľnohospodárov, finančnej podpory pre dodávateľov ovocia a mliečnych výrobkov do škôl, či získania podpory na propagáciu vinárov a na zriadenie vínoték. Vedeli ste napríklad, že v súčasnosti je stále populárnejšia finančnú pomoc na podporu produkcie a obchodovania s včelími produktmi?

„Elektronická komunikácia so štátom je aj pre zabehnutých podnikateľov častým problémom a preto poskytujeme bezplatnú technickú podporu pri elektronickom podávaní dokumentov cez portál finančnej správy,” dopĺňa svoju skúsenosť Vlasta Púpalová, pracovníčka poverená zastupovaním partnera Finančnej správy. Vo Front Office dostanete odpovede na vaše otázky aj od zástupcu Slovenskej záručnej a rozvojovej banky, alebo Eximbanky.​

SBA/Na jednom mieste vám poradia zástupcovia viacerých najdôležitejších inštitúcií.

Kontakt s Národným podnikateľským centrom sa však nemusí skončiť po jednej či dvoch návštevách. Poskytujeme veľké množstvo služieb, ktoré môžete bezplatne využívať. Vybrať si môžete krátkodobé, alebo dlhodobé poradenstvo na rôzne témy, zúčastniť sa workshopov, seminárov či networkingových stretnutí, kde sa dozviete všetko o najzaujímavejších podnikateľských témach.

Získať členstvo v podnikateľskom inkubátore, miesto v coworkingovom centre, odcestovať na medzinárodné podujatia, alebo na stáž. Pomôžeme vám zapojiť sa do komunitárnych programov EÚ, alebo získať skúsenosti s novými technológiami v našom Creative pointe.

Kalendár podujatí a výziev:

12.9. Ako vybudovať dobré meno firmy

19.9. Plánuješ podnikať? Vyhni sa týmto chybám!

20.9. Študuj, pracuj, podnikaj – dá sa to!

25.9. Pracuj na sebe – ako úspešne rozvíjať svoju osobnosť

VÝZVA: Pracuj na svojom projekte v dielni Creative point

VÝZVA: Využite pre svoj biznis konzultácie s expertom – 10 hodín, BEZPLATNE

Získajte viac informácií, a majte prehľad o tom, čo plánujeme! Na www.sbagency.sk www.npc.sk

Prihláste sa na odber Newslettru na www.npc.sk a získajte aktuálne informácie.

Facebook

Instagram

Twitter

Linkedin

SBA

Podporu podnikania v Bratislavskom kraji zabezpečuje Národný projekt NPC II – BA kraj, spolufinancovaný Európskou úniou z Európskeho fondu regionálneho rozvoja, v rámci Operačného programu Výskum a inovácie. Kód projektu ITMS2014+ 313041I861.


Najčítanejšie správy