Jasno
21°
Bratislava
Miriama
8.9.2024
Tomáša dokopali za jediný večer hneď dvakrát!
Zdielať na

Tomáša dokopali za jediný večer hneď dvakrát!

Dvadsaťosemročný Medzilaborčan prišiel hneď o dva mobily. Polícia zatiaľ pozná iba jedného páchateľa. Ten sa síce priznal, no zároveň sa bránil tým, že drahší mobil zobrali tí šikovnejší.

Lupiči mu vzali dva mobily

Tomáša okradli, keď sa vracal z miestneho pohostinstva. Hoci mu cesta trvala len pätnásť minút, lupiči boli ešte o niečo rýchlejší. Najprv mu zobrali mobil, ktorý si kúpil len pár hodín predtým. "Začal utekať, tak som utekal za ním, ale mal som vypité. Druhýkrát ma okradli na koľajniciach a zobrali mi aj druhý telefón," vraví okradnutý.

"Po napadnutí spadol poškodený medzi koľaje na chrbát, kde ho mal obvinený ešte najmenej päťkrát päsťou udrieť do tváre," povedal prešovský policajný hovorca Daniel Džobanik.

Dostal poriadnu nakladačku

Polícia zatiaľ obvinila 28-ročného Ladislava. Ten sa však bráni, že síce kradol, no zostal mu len ten „horší“ mobil, keďže ho predbehli šikovnejší. "Nezbil som ho. Akurát som mu dal facku, on spadol a ja som zobral telefón," povedal údajný lupič.

Podľa okradnutého museli byť zlodeji poriadne hlúpi. Nový 600-eurový sa totiž rozhodli predať za smiešnu sumu. "Zapol tam SIM kartu a hneď ho policajti mali," dopĺňa ešte Tomáš. Polícia už v prípade začala trestné stíhanie pre zločin lúpeže. V prípade dokázania viny môže obvinený skončiť za mrežami až na osem rokov.

Špeciál Bez detí neodídem II. a následnú diskusiu odvysiela televízia PLUS v stredu 19. septembra od 20- tej.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy