Jasno
13°
Bratislava
Ľudmila, Ľudomila
16.9.2024
Recidivista Milan Ištok sa pred súd znova nepostavil
Zdielať na

Recidivista Milan Ištok sa pred súd znova nepostavil

Zo súdneho procesu s Milanom Ištokom sa už pomaly stáva fraška. Známeho recidivistu sa súdy už niekoľko rokov márne snažia právoplatne odsúdiť. A to za týranie a znásilňovanie študentky v bratislavskom Pentagone.

Pred súd opäť neprišiel

Keďže sa Milan Ištok na pojednávanie, ktoré sa malo konať ešte cez prázdniny, nedostavil, mali ho vo štvrtok (4.10.2012) priviesť policajti v putách. Nič také sa však nestalo a Ištok opäť na súd neprišiel. 

Ištok mal pred tromi rokmi v jednom z bytov v bratislavskom Pentagone niekoľko rokov držať, týrať a znásilňovať 17-ročnú študentku Sandru. Súd ho už niekoľkokrát odsúdil na 18, neskôr na 13 rokov do väzenia. Ištok čakal na definitívny verdikt na slobode a podľa polície si čas krátil krádežami. Niekoľkokrát kradol v jednom z obchodných domov na Dolných Honoch.

Môže ho to vyjsť draho

26. júla si mal vypočuť rozsudok. Na súd sa ale nedostavil. "Na najbližšie pojednávanie súd o asistenciu pri predvedení obžalovaného políciou," potvrdil hovorca Krajského súdu Pavol Adamčiak. Ani to však nezabralo a Ištoka zrejme nenašli. Pojednávanie tak muselo byť odročené.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy