Jasno
21°
Bratislava
Miriama
8.9.2024
Podvod! Muž zarobil 30 000 € na dôverčivých futbalistoch
Zdielať na

Podvod! Muž zarobil 30 000 € na dôverčivých futbalistoch

Dvaja mladí futbalisti túžili po hviezdnej futbalovej kariére v zahraničí. Keď im istý muž ponúkol "výhodný" obchod, nezaváhali ani na chvíľu. Za tisícky eur im prisľúbil miesto v známych talianskych kluboch. Z lukratívnych zmlúv však nie je nič.

Lákavá ponuka

Koncom augusta dostal Pavol, ktorý hrá futbal od detstva, ponuku na angažmán v zahraničnom klube. Nezaváhal ani sekundu. Na lákavú ponuku údajného futbalového manažéra, mimochodom tiež dlhoročného futbalistu, zmluvu podpísal. Zaplatil mu aj poplatok 700 eur. "Cez účet, bankovým prevodom, 700 eur to bolo," hovorí oklamaný futbalista Pavol Laca.

Zarobil si 30 000 €

O viac peňazí, presne o 1 500 eur, prišiel aj pán Cvach. Jeho syn mal nastúpiť do talianskeho klubu ako brankár. Atila však do Talianska ani nevycestoval. "Za sprostredkovanie nepožadoval nič. Akurát pýtal 1 500 euro ako zálohu na cestu, že aby tí Taliani mali istotu, že tam vycestuje," hovorí Július Cvach. Podvedení futbalisti tvrdia, že muž, ktorému približne tridsať hráčov vyplatilo viac ako 30 tisíc eur, si spoluprácu s talianskymi klubmi vymyslel. 

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy