Jasno
11°
Bratislava
Lukáš
18.10.2024
Tri deti pripravil o matku. Dostal podmienku!
Zdielať na

Tri deti pripravil o matku. Dostal podmienku!

Z krajského súdu v Prešove odchádzali tri malé deti so slzami v očiach. Od rána so starou mamou cestovali, aby si vypočuli, aký trest dostane človek, ktorý usmrtil pri autonehode ich mamu. Tragédia sa stala pri obci Zubné. Mladý muž sa však včera na súd nedostavil.

Mladík na súd neprišiel

Obrovské sklamanie. Inak sa ani nedá vyjadriť, čo babka s troma vnúčatami teraz prežíva. Muž, ktorý dopomohol ich mame na druhý svet, zostáva stále na slobode.

Mladý muž sa ale na súde vôbec neobjavil. Verdikt padol bez neho. Podľa príbuzných však nebol spravodlivý. "Dostal len podmienku, lebo je mladý," s plačom vraví babička.

Rodine nebohá chýba

"Krajský súd v Prešove zrušil okresnému súdu a obžalovanému uložil trest odňatia slobody v trvaní troch rokov, pričom výkon tohto trestu mu odložil na skúšobnú dobu v trvaní 5 rokov a uložil mu taktiež probačný dohľad nad jeho správaním," tvrdí hovorca Krajského súdu v Prešove Michal Drimák.

Rodina nebohej Silvie sa rozhodnutím budú musieť zmieriť. Mrzí ich len, to že mladík ani rok a pol po tragédii im ani raz nedokázal povedať aspoň Prepáčte. "Mne nie, ale aspoň deťom," myslí si babička.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy