Jasno
21°
Bratislava
Miriama
8.9.2024
Šoporňu zaplavili policajti a kukláči. V 4 domoch hľadali drogy
Zdielať na
Krimi

Šoporňu zaplavili policajti a kukláči. V 4 domoch hľadali drogy

Ulice Šoporne vo štvrtok večer zaplavilo množstvo policajtov a kukláčov! V niektorých domoch sa totiž mali podľa našich informácií predávať drogy! V rukách policajtov skončilo aj niekoľko podozrivých.

Policajti, kriminalisti a kukláči prehľadávali až štyri rodinné domy. A to každý na inej ulici. Podľa ľudí bývajúcich v ich okolí by malo ísť vraj o drogy. "Boli tu od pol piatej. Bola tu plná ulička áut," hovorí jedna z miestnych a staršia pani dodáva: "Hľadajú drogy asi. Viete čo, milión áut za deň za tu otočí, všelijaké značky. Samí Rambovia."

Stará známa firma

Razie policajti a kukláči vykonali na Krátkej ulici, kde prehľadali až dva domy. Ďalší boli zase na Šaľskej a na Šoporňanskej ulici. Práve z prvej spomínanej ulice, teda z Krátkej, zobrali aj asi 30-ročného Marcela. Ten mal ísť vraj vo veľkom a podľa miestnych mal azda všetko. Keď vraj nebol doma, s predajom ho zastupovali jeho príbuzní. Záujemcov mal dosť, pred jeho domom sa údajne vystriedalo denne až niekoľko áut. Podľa ich slov bol dokonca v podmienke.

Ktovie, aké hry hrali...

Hovorí suseda: "Pred dvoma rokmi v lete tu boli kukláči a našli mu niečo. Aj teraz mu našli, lebo čosi držali." O ulicu ďalej zadržali policajti ďalšieho podozrivého muža. To, že by mal predávať drogy, nevedela ani jeho babka, ktorá tam býva s ním, ale v prednom dome. Chodili vraj k nemu kamaráti často, ale vraj len na počítač. Ona na to vraví: "Čo ja viem, my sa totižto nerozprávame."

Čo policajti našli a v podstate aj koľko toho našli, to zatiaľ nie je známe. Na prípade totiž stále pracujú.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

Šoporňa_nočná_razia_policajti

TV JOJ

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy