Jasno
21°
Bratislava
Miriama
8.9.2024
Polícia hľadá svedkov prepadu autobusu!
Zdielať na

Polícia hľadá svedkov prepadu autobusu!

Polícia prosí o pomoc všetkých, ktorí videli útok na autobus plný mladých hokejistov. Incident sa odohral uplynulú sobotu neďaleko Trenčína. Skupina vandalov hádzala do okien ťažké skaly a kamene.

30 mladých vandalov

V autobuse sa v tom čase viezlo 24 mladých hokejistov, tí sa vracali zo zápasu z Prievidze a smerovali do Bratislavy. Keď vodič autobusu na ceste uvidel okolo 30 ľudí, pribrzdil. V tom začali vandali do autobusu hádzať kamene. V rukách mali železné tyče a chceli sa dostať dnu. Všetko sa dialo za svetla na frekventovanej ceste.

Útočníci sa autobus snažili zastaviť. Šofér ale pridal a začal unikať. "Mali maskáče, kapucne na hlavách, chalani videli aj kukly," tvrdí jeden z poškodených, Marek Kristek.

Ak ste niečo videli, kontaktuje 158

Šofér ale pridal a snažil sa ujsť. Vandali autobus prenasledovali ešte niekoľko kilometrov. Trenčianski policajti prosia každého, kto minulú sobotu okolo pol šiestej prechádzal popri motoreste Radar pri Mníchovej Lehote a všimol si partiu vandalov, aby kontaktoval linku 158. Páchateľom hrozia 3 roky za mrežami.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy