Jasno
12°
Bratislava
Ľudmila, Ľudomila
16.9.2024
Vášnivý tipér (31). Zamestnávateľovi prehral 31 000 eur
Zdielať na

Vášnivý tipér (31). Zamestnávateľovi prehral 31 000 eur

Vášnivé stávkovanie takmer dostalo do väzenia 31-ročného čašníka z Humenného. Stavil na zápasy peniaze, ktoré v skutočnosti nemal a vôbec nešlo o niekoľko drobných. Svojmu zamestnávateľovi spôsobil škodu za 30 tisíc eur. Dostal však druhú šancu a najbližšie roky bude preto zrejme robiť zadarmo. Sľúbil totiž, že svoj dlh odpracuje.

Pod psychickým tlakom

"Natipoval som nejaké zápasy, ktoré mi nevyšli. Už som bol pod psychickým tlakom a chcel som to vrátiť," hovorí vášnivý "stávkar." A tak stávkoval ďalej a ďalej. Čo sa vlastne deje si uvedomil, až keď na účte svietila suma závratná suma. "Človek je vo veľkom strese, je to hráčska vášeň," dodáva.

Dlh si odpracuje

Stávková spoločnosť si 30 tisíc eur začala vymáhať od prevádzkovateľa hracieho zariadenia, teda od čašníkovho zamestnávateľa. Mladíkovi nezostávalo nič iné, len sa ku všetkému priznať.

"Je to dlhodobý zamestnanec a nikdy s ním viac menej neboli problémy. Mal skrat teraz," hovorí zamestnávateľ. "Skúsi časť urobiť cez úver, banku a zvyšok dostal šancu si odpracovať," dodáva zamestnávateľ. Humenský vyšetrovateľ už čašníka obvinil zo zločinu podvodu. V prípade dokázania viny mu hrozí väzenie až na 10 rokov.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy