Jasno
13°
Bratislava
Ľudmila, Ľudomila
16.9.2024
Strašný omyl! Slovenský lekár dievčaťu vyoperoval pohlavné orgány
Zdielať na

Strašný omyl! Slovenský lekár dievčaťu vyoperoval pohlavné orgány

V čase operácie mala Anna z okresu Humenné len 24 rokov. Operáciou si chcela len odstrániť drobné jazvy, no ani v najhoršom sne by ju nenapadlo, čo bude nasledovať. Tvrdí, že lekár jej omylom vyoperoval vonkajšie pohlavné orgány! Dievča prišlo o prácu, bývanie aj partnera. Polícia chirurga obvinila z ublíženia na zdraví, no súd sa ťahá už dlhé roky...

Lekár jej za mlčanie núkal peniaze

Radosť zo života do jej 24. roku skončila. Žena sa nedokázala so zohavením zmieriť a jej psychické problémy, kvôli ktorým prišla o všetko, sa jej deň za dňom zhoršujú. Dokonca tesne po operácii uvažovala o samovražde. Chcela sa nadopovať liekmi a skočiť z 13. poschodia.

Pôvodne estetický zákrok týkajúci sa odstránenia drobných jaziev sa zmenil na nočnú moru. Teraz nemôže športovať a aj partnerský život je pre ňu minulosťou. "Len spredu som sa videla, len zhora, že všetko mi chýba. Že mám všetko vyrezané... Lekár ma upokojoval a núkal mi 280 tisíc, aby som to nikde nepovedala. O všetko som vlastne prišla. O prácu, bývanie, lásku, všetko," hovorí zničená Anna.

Toto je stanovisko nemocnice...

"Pacientka podstúpila operáciu na vlastnú žiadosť. Podpísala súhlas s poučením o možných komplikáciách, nevhodnosti a rizikách operácie," stojí v stanovisku Fakultnej nemocnice J.A. Remaina v Prešove. "Lekár bol obvinený z trestného činu ublíženia na zdraví," informoval prešovský policajný hovorca Daniel Džobaník. Pracovný mobil nám však lekár, ktoré sme chceli požiadať o vyjadrenie, nedvíhal.

Podľa Krajského súdu v Prešove mala vplyv na dĺžku súdneho konania aj zmena sudcu, pretože predchádzajúci namietol svoju zaujatosť. Anna však po nekonečných prieťahoch na spravodlivosť neverí. Teraz chce už len nájsť lekára, ktorý by jej zmrzačené telo dal do poriadku. "Chcem len vyzerať ako žena." Anna čaká na súd. Termín hlavného pojednávania je stanovený na 12. december.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy