Jasno
13°
Bratislava
Ľudmila, Ľudomila
16.9.2024
Psy roztrhali dievčatku (6) yorkshira. Ich majiteľka to považuje za trápne!
Zdielať na

Psy roztrhali dievčatku (6) yorkshira. Ich majiteľka to považuje za trápne!

Rodina z obce Lukačovce prišla o svojho štvornohého miláčika. Milovaného yorkshira Charlieho im roztrhali agresívni kríženci vlčiaka. Psík bol pre ich 6-ročnú dcérku súrodencom, ktorého nikdy nemala. To, že Charlie nežije, jej zrejme ani nepovedia. A kým si majiteľka yorkshira ide oči vyplakať, protistrana situáciu považuje za trápnu...

Je to trápne!

"Ale veď moji psy nie sú agresívne, preboha živého... Je to trápne, trápne. Ľudia si myslia, že keď majú psov, že to je už... Nevedia sa správať, jedným slovom... Preskočili ho, bohužiaľ. Dajakého náhradného psíka jej musím zohnať," Takto reagovala pani Gabriela, majiteľka krížencov, ktoré roztrhali Máriinho yorkshira.

Mária sa s Charliem práve vracala z prechádzky domov, no spoza plota na ňu vybehli podľa jej slov rozzúrené psy. A bolo po psíkovi... Mladá žena Charlieho oplakáva, no statočná musí byť pred dcérkou. Stela bola v čase útoku psov v škôlke. No smrť jej priateľa jej zrejme zataja.

Psíka jej trhali pred očami

"Ona nemá súrodenca, tak sa hrala so psíkom... Bol ako moje druhé dieťa. Strašne mi prirástol k srdcu. keď som videla, ako ho tam trhá, tak som nemohla nič spraviť, lebo by roztrhali aj mňa. Ona mi na to nič nepovedala. Ta už nežije, ta sebe ho zoberce," komentuje nešťastná Mária.

Za smrť psíka 65 eur?

Majiteľka dvoch krížencov vidí chybu v tom, že bránka síce bola zatvorená, časť prehnutého plota ale psy dokázali preskočiť. "Ešte trošku dýchal, už iba tak s očkami na mňa pozeral. Hovorím - Charlie, Charlie a zomrel," plače mladá žena.

Celý prípad ale zrejme bude mať v rukách vedenie obce. Ak sa preukáže, že majiteľka psov spravila chybu, hrozí jej nanajvýš 65-eurová pokuta. To však Márii nevráti milovaného psa....

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy