Jasno
12°
Bratislava
Lukáš
18.10.2024
Mŕtvy muž (†43) mal okolo krku uviazaný drôt
Zdielať na

Mŕtvy muž (†43) mal okolo krku uviazaný drôt

PRAKOVCE / Veľkonočná vražda otriasla obcou Prakovce. Miestni nedokážu uveriť, že niekto zabil takého milého a ochotného človeka akým bol Peter. V dome, kde mŕtvy býval boli podľa našich informácií jasné stopy zápasu. Tomu nasvedčujú aj zranenia na tele obete.

Museli ho strašne zabiť

Pred polrokom umrela nebohému matka.  Práve vidina peňazí z dedičstva mohla byť motívom zabitia. Keďže podla susedov mal peniaze v hotovosti doma. Telo objavil kamarát, ktorý išiel k nemu na veľkonočný pondelok na návštevu.

"On vybehol von a začal kričať. Lebo čo to videl, hlava rozbitá. Drôt okolo krku že mal. Jeho museli strašne zabiť," komentuje Petrov kamarát. "Ja osobne si myslím, že to boli osadníci, ktorí to urobili. Asi približne pred mesiacom, dvoma pustili jedného z basy, ktorý po 4 rokoch čo zabil tiež tu jedného človeka," dodáva známy mŕtveho.

V živote nikomu neublížil

Peter ležal podľa našich informácií na chrbte. Stopy zápasu sa nenašli iba v dome, ale aj na tele. "Nezisteným nástrojom mu spôsobil najmenej dve rany tupým úderom a ďalšiu bodnú ranu v oblasti pravého prsníka. Páchateľ napadnutému mužovi uviazal po obvode krku elektrický kábel na uzol," informoval hovorca policajného zboru Alexander Szabó.

Bodná rana mala byť spôsobená nožom. Okolo krku mal omotanú predlžovačku. Ako sa páchateľ, alebo páchatelia dostali do domu v sôčasnosti nie je známe. "Ten človek nikomu v živote... on nevedel muche krídlo urvať, to bol taký zlatý človek," dodal jeho kamarát.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy