Jasno
20°
Bratislava
Miriama
8.9.2024
Dôchodca (66) súložil so sučkou. Môže sa to kedykoľvek zopakovať
Zdielať na

Dôchodca (66) súložil so sučkou. Môže sa to kedykoľvek zopakovať

RICHNAVA / Dôchodca mal sexuálne zneužiť ročnú sučku. Na celý sexuálny styk sa pozeralo iba 11-ročné dievča. Policajti v utorok ukončili vyšetrovanie.

Zlý dopad na psychiku dieťaťa

Dôchodca bol na dvore rodinného domu pomerme často. Podľa majiteľky ho odtiaľ niekoľkokrát vyhodili. V ten deň, keď zneužil zviera, bol na mieste už tretíkrát.

Dôchodca, ktorý žil len s matkou, sa pokúšal dobíjať aj do domu. Dievčatko sa našťastie stihlo zamknúť. "Ja mám dve dcérky. Bojím sa. Neviem, ako mu môže prepnúť nabudúce," hovorí majiteľka domu.

Následky zvrhlíka môžu mať podľa odborníkov zlý dopad na psychiku dieťaťa. Dôchodca mal byť údajne tak opitý, že si na styk so psom nepamätal. Po necelých troch týždňoch ho krompašskí policajti obvinili.

Zvrhlý dôchodca môže dostať dva roky

Vyšetrovanie potvrdilo, že dôchodca vošiel do dvora neoprávnene a sexuálny styk so zvieraťom sa skutočne stal. Následky môžu ostať aj na zvierati. "Napríklad môže to byť bojazlivosť, keď bude sučka vidieť ľudí, bude sa báť. Alebo môže to byť agresivita, keď tá sučka pri spomienke na tú udalosť môže napádať kohokoľvek," hovorí veterinár Ján Korim.

Richnavčan sa dopustil hneď dvoch trestných činov. Za to mu hrozí aj patričný trest. "V prípade preukázania viny mu hrozí trest odňatia slobody až na dva roky," hovorí košický policajný hovorca Alexander Szabó.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti TWITTER a vyhrajte!

ISIFA/ilustračná

Súvisiace články

Najčítanejšie správy