Jasno
20°
Bratislava
Miriama
8.9.2024
Šialená jazda po sídlisku. Poliak skončil v priekope
Zdielať na

Šialená jazda po sídlisku. Poliak skončil v priekope

SPIŠSKÁ NOVÁ VES / Diaľniční policajti mali opäť adrenalínovú službu. Absolvovali divokú naháňačku na Spiši. Pri bežnej cestnej kontrole chceli zastaviť Poliaka, ten však dupol na plyn. V ohrození boli vodiči aj chodci.

Divoká jazda skončila v priekope

Po divokej jazde cez smižianske sídlisko skončil v priekope. Poliak sa na Volskwagene rútil približne 10 kilometrov extrémne nebezpečnou jazdou. V ohrození boli všetci vodiči, ktorý v tom čase išli smerom do Smižian. V obci sa policajtom chcel stratiť na sídlisku.

"Polícia išla, mala majáky zapnuté a naháňali Poliaka. On išiel na poštu a tu medzi chodníkmi asi 80-kou išiel," hovorí svedok naháňačky. Pritom, ako sa dostať naspäť na cestu, vrazil do priekopy a náraz ho prehodil cez vozovku. Stačilo pár centimetrov a zrazil by mladíka, ktorý si chcel vyfotiť prichádzajúci autobus.

Preletel cez mostík

"Tu okolo mojej nohy preletelo to auto. Cez ten mostík preletel ponad cestu a tam to zapichol," hovorí svedok. V aute s nim sedele spolujazdkyňa, ktorú odviezli záchranári. V havarovanom vozidle objavili kanistre s neznámou látkou. Na ich prevoz nemal vodič podľa našich informácií papiere.

"Nechcem sa k tomu vyjadrovať," uviedol vodič. Zároveň mimo kamery uviedol, že mal kanistre odviesť do Levoče. "Zápach neznámej tekutiny však naznačoval, že by sa v bandaskách mohol nachádzať lieh. Prvé skúšobné meranie potvrdilo 91 %  objemovej koncentrácie danej tekutiny," uviedla hovorkyňa Colného úradu Košice Natália Zadubanová.

Či išlo skutočne o lieh definítvne určí až expertíza colného úradu. Ak pôjde o lieh, jeho hodnota v 25-litrových bandaskách je takmer 15 000 eur.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy