Jasno
13°
Bratislava
Ľudmila, Ľudomila
16.9.2024
Na sídlisku v Snine sa bili ženy aj muži hlava nehlava
Zdielať na

Na sídlisku v Snine sa bili ženy aj muži hlava nehlava

SNINA / Situácia sa najviac vyostruje v čase vyplácania sociálnych dávok. Presne to hovoria o problémoch na sídlisku jeho obyvatelia. Hromadná bitka sa tu však strhla po popíjaní dvoch mužov z tej istej fľaše. Vraj sa jednému nezdalo, že ten druhý si odpil viac...

Buď sa do bitky zapojil, alebo ju dostal

Štátni policajti najskôr zasahovali v Snine na Hlavnej pošte. Podľa miestnych sú tu problémy na dennom poriadku, no situácia sa vyostruje vždy v čase vyplácania sociálnych dávok. Poriadna mela však mala ešte len nasledovať. A to kvôli jedinej fľaši a dvom mužom.

Jeden z nich si mal odpiť viac než druhý, preto sa pohádali a po hádke prišli na rad päste. Do konfliktu sa napokon zaplietli aj manželky a neskôr zrejme každý, kto chcel. "Všetko sa tu bilo. Ženy, muži. Boli ako mravce," popisuje nespokojná obyvateľka sídliska. Bitku ale dostal aj ten, kto sa omylom priplietol rozvášnenému davu do cesty.

Neúnosná situácia

Na situáciu sa nám posťažovalo viacero obyvateľov sídliska, na kameru ale rozprávať nechceli pre strach z pomsty neprispôsobivých obyvateľov. "Ja sa bojím o seba aj o svoje deti. Nikto tu nič nerieši... Katastrofický stav." "Policajti sem prišli a hneď odišli. Toto sa robí? Neviem, či sa ich báli, či čo."

Na mieste zasahovali aj mestskí policajti. Ich náčelník sa ale k prípadu vyjadriť odmietol s tým, že z jeho pohľadu sa nič závažné nestalo. Zúfalí obyvatelia sídliska však majú iný názor. A títo žijú v strachu, pre iných je situácia v poriadku. A nič vážne sa predsa nestalo...

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy