Skoro jasno
22°
Bratislava
Miriama
8.9.2024
Vražda v Košiciach. Milan (26) sa udal u lekára
Zdielať na

Vražda v Košiciach. Milan (26) sa udal u lekára

KOŠICE / V Košiciach vyšetrujú prvú tohtoročnú vraždu. Telo 33-ročného Milana našli v byte na Letnej ulici v širšom centre mesta. Hlavným podozrivým má byť muž, ktorý s ním býval v prenajatom byte. Pozrite sa, čo k nemu políciu priviedlo.

Rozseknutý hrudník

Milana (33) našli vo štvrtok popoludní v byte na prízemí. Podľa našich informácií mal mať rozseknutý hrudník a ležal v kaluži krvi. O vražde sa policajti dozvedeli od Milanovho spolubývajúceho.

Ten prišiel na ošetrenie do nemocnice a oznámil lekárovi, že v byte je mŕtvy muž. Pre policajtov bol už od začiatku hlavným podozrivým práve on, menovec a spolubývajúci 26-ročný Milan.

Hrozí mu 20 rokov

V piatok ho obvinili z obzvlášť závažného zločinu vraždy, za ktorý mu hrozí až 20-ročné väzenie. Presné príčiny smrti budú jasné až z výsledkov pitvy. Nateraz je isté len to, že mal nebohý na trupe viaceré bodné a rezné rany.

"Policajti sa dostavili na túto adresu na základe oznámenia občania. Lekárovi povedal, že na Letnej 38 by sa mala nachádzať usmrtená osoba,"povedal ešte vo štvrtok zástupca riaditeľa KR PZ Košice Rudolf Pilarčík.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy