Skoro jasno
20°
Bratislava
Konštantín
19.9.2024
Pri razii v Bratislave našli predmet podobný doma vyrobenej výbušnine
Zdielať na
Krimi

Pri razii v Bratislave našli predmet podobný doma vyrobenej výbušnine

BRATISLAVA / V bratislavskej mestskej časti Vrakuňa od pondelka prebiehala domová prehliadka. Polícia tam podľa neoficiálnych informácií v jednom z rodinných domov našla podomácky vyrobenú výbušninu. Nálezu predchádzal výsluch 32-ročného Banskobystričana.

Tridsaťdvaročný Zdeno z Banskej Bystrice žil v rodinnom dome na Domašskej ulici v bratislavskej Vrakuni v prenájme. Podľa informácií TV JOJ tam býval so svojou priateľkou, ktorú vraj dlhšie týral.

Amatérsky vyrobená výbušnina

Keď ho policajti zadržali a predviedli na výsluch, sa okrem týrania dozvedeli aj fakty, pre ktoré urobili na pozemku domovú prehliadku. našli tam predmet, ktorý sa podobal na amatérsky vyrobenú výbušninu.

Privolali aj hasičov, následne uzavreli celú Domašskú ulicu. "Zaistený materiál poslali na expertízne skúmanie," uviedol hovorca bratislavskej krajskej polície Michal Szeif.

Prehľadávali dvor

Policajti aj kriminalisti robili domovú prehliadku na mieste aj v utorok. Na pozemku boli od poludňajších hodín a prehľadávali celý dvor. Banskobystričan bol počas domovej prehliadky v cele policajného zaistenia.

Téme sa venovala reportérka Silvia Mračnová:

Zdielať na

Najčítanejšie správy