Jasno
14°
Bratislava
Maximilián
12.10.2024
Razia na drogy v Bratislave. Policajti zadržali šesť osôb
Zdielať na

Razia na drogy v Bratislave. Policajti zadržali šesť osôb

Archívne video

BRATISLAVA / Policajti vykonali na Stavbárskej ulici v Bratislave akciu zameranú na drogovú trestnú činnosť. Pri razii bolo zadržaných šesť osôb.

Policajti kriminálnej polície Okresného riaditeľstva PZ v časti Bratislava II. vykonali s pohotovostným útvarom Krajského riaditeľstva vo štvrtok, vo večerných hodinách policajnú akciu zameranú na drogovú trestnú činnosť. Razia prebehla v mestskej časti Bratislava - Vrakuňa. 

Na základe súdneho príkazu bola vykonaná domová prehliadka bytu a iných priestorov, konkrétne herne na Stavbárskej ulici a aj osôb, ktoré boli na daných miestach prítomné.

V rámci oboch prehliadok policajti spolu zaistili 31 skladačiek s podozrivým materiálom, ktorý je momentálne predmetom expertízy. Zadržaných bolo šesť osôb a následne boli odvedené na príslušné policajné oddelenie. 

Vyšetrovateľ policajného zboru a poverený príslušník začali okrem už prebiehajúceho vyšetrovania drogovej trestnej činnosti, aj tri ďalšie trestné stíhania vo veci prečinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok a jedov, ich držanie a obchodovanie s nimi. 

​V prípade preukázania viny, hrozí zadržaným trest odňatia slobody až na päť rokov. 

Polícia len nedávno musela zasahovať aj v Prešove.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy