Zatiahnuté
10°
Bratislava
Koloman
13.10.2024
Zrážka vlaku s autom má tretiu obeť. Tridsaťročnú Margitu
Zdielať na

Zrážka vlaku s autom má tretiu obeť. Tridsaťročnú Margitu

RIMAVSKÁ SOBOTA / V stredu ráno sa zo zatiaľ nezistených príčin zrazil vlak s osobným autom. Po zrážke zomreli dve osoby. Ďalšia zraneniam podľahla v nemocnici v Banskej Bystrici.

V mestskej časti Sabová v Rimavskej Sobote sa v stredu ráno, niekoľko minút po šiestej hodine, zrazil vlak s osobným vozidlom. Zrážku na vlastné oči videl vodič dodávky, ktorý v osudný moment stál pred železničným priecestím, keďže červené svetlo signalizovalo prichádzajúci vlak. Vodič osobného auta podľa svedka nezastal, stojacu dodávku predbehol na plnej čiare a pokračoval ďalej.

Pri nehode prišiel o život 30-ročný vodič Milan a 25-ročná Brigita. Vo štvrtok v skorých ranných hodinách zraneniam podľahla aj tridsaťročná Margita z Rimavskosobotského okresu. 

Päťčlenná posádka smerovala do Rimavskej Soboty do práce. Nehoda sa stala pár minút po šiestej. Je teda možné, že meškali do práce, preto sa ponáhľali. Pod tragédiu sa mohla podpísať aj zlá viditeľnosť. Podľa príbuzných jednej zo žien chodila pätica touto trasou do práce od decembra.

​Pred pár dňami si na trať ľahol muž. Čakal na vlak: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy