Jasno
17°
Bratislava
Aurel
25.10.2024
Muž surovo mlátil a znásilňoval prostitútky. Museli sa mu pri tom pozerať do očí
Zdielať na

Muž surovo mlátil a znásilňoval prostitútky. Museli sa mu pri tom pozerať do očí

Archívna reportáž

PLZEŇ / Na stretnutie s Tomášom viaceré české prostitútky nikdy nezabudnú. Pred súdom v Plzni viaceré z nich spomínali, ako im bil hlavu o múr a rozlične ich fyzicky týral.

Na jar minulého roku sa mal podľa prokuratúry 32-ročný Slovák dopustiť násilia na piatich ženách v Plzni. Údajne ho malo vzrušovať, keď im spôsoboval bolesť. Niektorým totiž bil hlavou o múr a iným vybil zuby. Počet obetí Tomáša F. ale najnovšie zahŕňa aj nové obete. Pražskí policajti na základe testov DNA obvinili muža ešte z ďalších troch napadnutí prostitútok. 

Väčšina žien sa vypovedať pred násilníkom zdráhala a polícia ich vypočula v oddelenej miestnosti. Odvahu nabrala len jedna poškodená. "Okolo pol druhej v noci prišiel ku mne na ulici, že chce orálny sex. Dohodli sme sa na päťstovka. Keď som chcela peniaze vopred, udrel ma do tváre a zrazil na zem," opísala udalosti z 11. marca Ivana M. Následne ženu, podľa jej slov, štyri hodiny nútil k rôznym sexuálnym praktikám. "Chcel, aby som sa mu pri tom pozerala do očí. Niekoľkokrát som sa pokúsila utiecť, ale nedalo sa. Vyhrážal sa, že ak budem kričať, zabije ma. Tak som všetko pretrpela, mala som hrozný strach. Nemal žiadne zábrany. Viackrát si šňupol pervitín," pokračovala žena. Najväčší šok ale údajne zažila, keď jej na mobile ukázal nahé dievčatá, ktoré mohli mať okolo 10 rokov a nútil ju, aby sa na ne dívala. "Takého úchyla som v živote nezažila," dodala pre novinky.cz napadnutá žena. 

Muž si zhodou okolností o mesiac neskôr znovu Ivanu vyhliadol. "Spočiatku som ho nepoznala, bola tma. Až keď prehovoril, vedela som, že je to on. Zapchal mi ústa s tým, že ak nebudem dobrá, bude to ešte horšie. Mal problém s erekciou. Asi po hodine som sa mu vytrhla a utiekla. Zavolala som policajtov, že ma napadol rovnaký muž ako predtým. A oni ho prišli zadržať," opísala druhé stretnutie s mužom Ivana. 

Príšerný zážitok má aj ďalšia z poškodených Veronika S.: "Zachránila som sa iba za cenu toho, že som tam nechala všetky veci a bežala nahá po ceste. Zastavil sa pri mne taxikár a pýtal sa ma, čo sa stalo." Prostitútka tvrdí, že za 12 rokov, čo ponúka služby nič podobné nezažila a nikdy sa nemusela báť o holý život. 

Obžalovaný Tomáš násilie voči prostitútkam odmieta. Pripustil sex iba z dvomi z nich a aj to bolo údajne dobrovoľné. Pojednávanie bude pokračovať a na lavicu svedkov sa posadia ďalší poškodení. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy