Zatiahnuté
14°
Bratislava
Sabína
27.10.2024
Pri Humennom skončilo auto v potoku. Zasahovali potápači aj ťažká technika
Zdielať na

Pri Humennom skončilo auto v potoku. Zasahovali potápači aj ťažká technika

KOŠKOVCE / Pri obci Koškovce (okr.Humenné) zasahovali potápači, hasiči a na pomoc musela prísť aj ťažká technika. V potoku totiž skončil vodič s osobným autom. Pri páde do vody strhol so sebou aj zvodidlá. Nehoda sa stala takmer na rovnakom mieste, kde prednedávnom zahynul pri havárii iný vodič. V sobotu pri posádke auta stáli všetci svätí.

Bolo krátko pred deviatou ráno. Podľa slov svedkov bola cesta poriadne šmykľavá. Nehoda sa stala pri obci Koškovce. Vodič pravdepodobne dostal šmyk. "Vodič počas jazdy neprispôsobil rýchlosť vozidla stavu a povahe vozovky, kde v pravotočivej zákrute vozidlo vynieslo vľavo na namrznutej vozovke," informuje hovorca prešovskej polície Daniel Džobanik.

Auto spadlo do potoka a strhlo so sebou aj zvodidlá. "Vozidlo po náraze následne spadlo do koryta potoku, kde ostalo na kolesách zakliesnené o zábradlie," povedal Džobanik. "V čase nášho príjazdu na miesto udalosti sa auto nachádzalo v toku rieky. Nasadili sme norné steny, kde boli zachytené ropné produkty," vysvetľuje veliteľ zásahu Jozef Vitek.

Na miesto nehody museli privolať aj príslušníkov Záchrannej brigády z Humenného. Tí na vytiahnutie vozidla použili ťažkú techniku. Cestu museli uzavrieť. Počas pádu do vody vozidlo zdemolovalo aj kríž s kvetmi. Práve na tom mieste totiž prednedávnom prišiel o život iný vodič. Posádka auta pri sobotnej nehode mala oveľa viac šťastia a nik nebol zranený.

"Na mieste sa nachádzali dve osoby, ktoré boli účastníkmi dopravnej nehody, bez zranení," oznámil Vitek. Polícia začala okolnosti a príčiny tejto nehody vyšetrovať. Škoda na vozidle vyčíslili na 10 000 eur, na zvodidlách a zábradlí približne 3 000 eur.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy