Jasno
15°
Bratislava
Sergej
22.10.2024
Vzduchom lietali kamene a ľudia sa mlátili lopatami. Situáciu upokojili až policajti
Zdielať na

Vzduchom lietali kamene a ľudia sa mlátili lopatami. Situáciu upokojili až policajti

JAROVNICE / Surová bitka sa strhla v stredu podvečer v osade na východnom Slovensku. Miestni po sebe hádzali kamene a vytiahli aj lopaty. Jeden z miestnych obyvateľov útočil na susedov kuchynským nožom. Situáciu upokojili až policajti.

Po bitke, pri ktorej vzduchom lietali kamene, zadržali policajti skupinu mužov. Dvoch odviezli záchranári do prešovskej nemocnice. Jeden mal poranenú ruku, potom ako na neho nožom zaútočil miestny muž. "On povedal dnes dostanete a dnes budete mŕtvi. Dal mu nôž do ruky a potom ho udrel. On fetuje a potom ide do brány nám sa vyhrážať, že nás pozabíja," vyjadrili si miestni. 

K incidentu došlo na ulici, kde obidve rodiny bývajú. Každá z rodín tvrdí, že bitku vyprovokovali tí druhí a oni sa iba bránili. Zhodujú sa v tom, že konflikty medzi nimi trvajú už viac ako štyri roky. Dôvod toho, prečo sa tentokrát pobili, však nikto z nich nepovedal. "Sami neznáme. Dačo si povedali a už bitka bola," potvrdili aj miestni.

Po surovej bitke skončili štyria muži v policajnej cele. Polícia začala trestné stíhanie pre zločin ublíženia na zdraví v súbehu s prečinom výtržníctva. Zatiaľ ale nikoho neobvinili.

V Michalovciach ústny konflikt vyústil až do poriadnej bitky v krčme:

Súvisiace články