Jasno
10°
Bratislava
Vendelín
20.10.2024
FOTO: Čelná zrážka s autobusom sa skončila tragicky. Z osobného auta zostala len kopa šrotu
Zdielať na

FOTO: Čelná zrážka s autobusom sa skončila tragicky. Z osobného auta zostala len kopa šrotu

KRUPINA / Po čelnej zrážke s autobusom vyhasol v pondelok vo večerných hodinách život vodiča osobného automobilu. Z auta zostala len kopa šrotu a stlačené plechy. Príčinu tragickej dopravnej nehody stále nepoznáme, vyšetrovanie naďalej prebieha.

Dopravná polícia vo Zvolene vyšetruje tragickú dopravnú nehodu, ku ktorej došlo v pondelok vo večerných hodinách. Tragická nehoda sa stala na ceste 1/66 medzi Krupinou a Devičím. Pri nehode došlo k usmrteniu 44-ročného vodiča osobného auta, ktoré sa z doposiaľ presne nezistených príčin čelne zrazilo s protiidúcim autobusom. 

"Ja som išiel zo Šiah do Zvolena, vošiel mi do protismeru, ja som videl iba svetlá," opísal nehodu vodič autobusu. Ten už ale zareagovať nestihol. Podľa svedkov jazdilo osobné auto zo strany na stranu. 

Vodič zostal po náraze v bezvedomí. Napriek snahe hasičov a záchranárov sa ho oživiť nepodarilo. "Vodič sa nachádzal zakliesnený vo vozidle, jednotka ho vystrihla za pomoci hydraulického zariadenia," priblížil veliteľ zásahu  Branislav Straka. 

​V autobuse sa okrem vodiča nachádzalo v čase nehody ďalších päť cestujúcich, ktorí utrpeli len ľahké zranenia a podstúpili na mieste jednorazové ošetrenie.

Alkohol u vodiča autobusu zistený nebol, u usmrteného vodiča bude alkohol zisťovaný pri pitve. Dopravná nehoda je naďalej v štádiu vyšetrovania. Do vyšetrovania boli pribratí aj znalci z odboru zdravotníctva a cestnej dopravy. 

Predbežná škoda spôsobená dopravnou nehodou bola vyčíslená na viac ako 10-tisíc €.

Nočná služba sa v Bratislave skončila policajnou naháňačkou. Padlo aj niekoľko výstrelov. Viac vo videu: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy