Zatiahnuté
16°
Bratislava
Dionýz
9.10.2024
Vykradli MOMku. Nezmizli testy, ale certifikáty a počítač
Zdielať na

Vykradli MOMku. Nezmizli testy, ale certifikáty a počítač

DUNAJSKÁ LUŽNÁ / V neskorých nočných hodinách vykradli mobilné odberové miesto v Dunajskej Lužnej. Okrem počítača ukradli certifikáty.

Zamestnanci mobilného odberového miesta ráno zistili, že bunku na vykonávanie testov vykradli. Páchateľ vylomil zámku na vchodových dverách. Z miesta zmizol počítač, do ktorého zaznamenávali osobné údaje a výsledky testovaných. 

Konateľ ponúka odmenu 

Konateľ spoločnosti ponúka za vypátranie odmenu 3 000 eur. Po odstavení je MOMka opäť v prevádzke. "Zámok asi prevŕtaný a zmizol počítač a zhruba 100 kusov, 120 papierových certifikátov o výsledku. Tam sú osobné údaje tých ľudí, v tom počítači. On sa dá rozkódovať a tam sa môže k tomu ten človek dostať. Zmizlo ešte 50 eur základný vklad, ale nezobrali nič iné...ani pokladňu, ani chladničku všetko ostalo, ani testy," konštatoval konateľ Pavol Krajčovič

Podľa informácií TV JOJ toto odberové miesto bolo útokom vandalizmu už pred niekoľkými dňami. Vtedy odberové miesto postriekali symbolmi čiernou farbou. Odberné miesto je umiestnené v blízkosti kultúrneho centra a v tesnom susedstve s obecnou políciou, priamo pod bezpečnostnými kamerami. Konateľ spoločnosti dúfa, že sa podarí páchateľa dolapiť. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy