Zatiahnuté
16°
Bratislava
Dionýz
9.10.2024
Polícia vyšetruje smrť mladého chodca po zrážke s autom
Zdielať na

Polícia vyšetruje smrť mladého chodca po zrážke s autom

PREŠOV / Tragicky sa skončila v nedeľu, 6. februára, večer zrážka osobného auta s chodcom. Stalo sa to na východe Slovenska pri obci Svinia. Pod kolesami auta vyhasol život mladého 25-ročného muža. K prípadu bol privolaný aj znalec z odboru dopravy.

Mladý muž pochádzal z obce Rokycany. Za volantom auta sedel 59-ročný Prešovčan. Podľa doteraz zistených policajných informácií, vodič viedol auto po hlavnej ceste v smere od Popradu do Prešova, pričom z doposiaľ presne nezistených príčin zachytil 25 ročného muža. Pri zrážke chodec utrpel zranenia, ktorým na mieste dopravnej nehody podľahol.

Prešovčan, ktorý sedel za volantom auta, bol na mieste nehody podrobený dychovej skúške, výsledok bol negatívny. Polícia už začala v prípade trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia. K prípadu bol povolaný aj znalec z odboru dopravy.

​Prešovčan, ktorý sedel za volantom auta, bol na mieste nehody podrobený dychovej skúške, výsledok bol negatívny. Polícia už začala v prípade trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia. Podľa niektorých prvotných informácií aj policajných zistení chodec stál v čase zrážky na priechode pre chodcov. 

Polícia preveruje nielen okolnosti nehody, ale aj príčinu a mieru zavinenia oboch účastníkov.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy