Skoro jasno
24°
Bratislava
Brigita
8.10.2024
Tragédia na koľajniciach: 49 -ročný muž sa mal pokúsiť prejsť cez koľajnice
Zdielať na

Tragédia na koľajniciach: 49 -ročný muž sa mal pokúsiť prejsť cez koľajnice

SENEC / Pravdepodobne pre nepozornosť zomrel na koľajniciach muž. Na železničnom priecestí ho zrazil rýchlik, ktorý smeroval do Bratislavy.

Tragédia sa stala v popoludňajších hodinách na železničnom priecestí v obci Veľký Biel. Podľa svedkov sa mal 49 -ročný muž pokúsiť prejsť cez koľajnice, mimo priechod na to určený. "Krátko po 14tej hodine medzi železničnou stanicou Senec a Bernolákovom, na zastávke Veľký Biel prišlo k zrážke vlaku a usmrteniu civilnej osoby," informovala hovorkyňa železníc Ria Feik Achbergerová. 

V tom čase bolo spustené aj zvukové signalizačné zariadenie, ktorého funkčnosť spätne preverovali aj technici. Svedkovia hneď po zrážke privolali k zrazenému mužovi pomoc. "Žiaľ, muž svojim vážnym zraneniam podľahol na mieste. Záchranári mu už nedokázali pomôcť," viedla hovorkyňa operačného strediska Alena Krčová. Po krátkom čase bola vlaková doprava čiastočne obnovená. "Prevádzka pokračovala bez prerušenia po jednej traťovej koľaji. Príčiny nehodovej udalosti prešetruje policajný zbor SR," doplnila Ria Feik Achbergerová. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy