Zatiahnuté
Bratislava
Natália
6.10.2024
Tragická nehoda pri Leviciach: Žena a jej kolega prišli o život
Zdielať na

Tragická nehoda pri Leviciach: Žena a jej kolega prišli o život

LEVICE / 40-ročná žena viezla z práce kolegu a skončilo sa to tragicky. Nehoda sa stala pred siedmou ráno neďaleko Levíc. Vodička prešla do protismeru rovno pod kamión. Posádka osobného auta zrážku neprežila.

Nehoda sa stala medzi Levicami a Starým Hrádkom. 40- ročná vodička prechádzala zákrutou, navyše bola aj mokrá cesta. Vozidlo, ktoré riadila vodička v jednej z častí úseku prešla do protismeru, kadiaľ práve prechádzal kamión. K zrážke došlo v zlomku sekundy. 

Vodič už nedokázal urobiť nič. Osobné auto narazilo do prednej časti nákladného vozidla. "40 - ročná vodička vozidla Renault Clio pravdepodobne dostala šmyk, prešla do protismeru, kde sa zrazila s kamiónom," informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva policajného zboru v Nitre, Viktória Borloková. Vozidlo ostalo po náraze stáť na kraji cesty, kúsok od nákladiaka. Na miesto zakrátko smerovali všetky záchranné zložky. K vodičke ani k spolujazdcovi sa svedkovia dostať nevedeli. Z auta ostala iba kopa plechov. "Bolo prieskumom zistené, že v osobnom vozidle sa nachádzajú dve zakliesnené osoby, ktoré boli pomocou hydraulického vyslobodzovacieho náradia vystrihnuté," uviedol veliteľ zásahu Viliam Pánsky. 40-ročnej vodičke a o 10 rokov staršiemu spolujazdcovi už záchranári pomôcť nedokázali. Boli na mieste mŕtvi. Kamionista vyviazol bez zranení. Polícia na mieste zaisťovala stopy a presnú príčinu zrážky skúma aj znalec odboru dopravy. "Vodič kamiónu bol podrobený dychovej skúške s negatívnym výsledkom," uviedla hovorkyňa Borloková. Vodička ako aj spolujazdec bývali v obci Čata, boli kolegovia a práve išli domov z nočnej smeny. Po nebohej Edite zostali dve deti. Ľuboš bol otcom jedného dieťaťa. "Polícia v Leviciach začala trestné stíhanie pre trestný čin usmrtenia," informovala hovorkyňa. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy