Jasno
Bratislava
Lukáš
18.10.2024
Šoféroval bez vodičáku a ešte aj opitý: V aute pritom viezol dve deti
Zdielať na

Šoféroval bez vodičáku a ešte aj opitý: V aute pritom viezol dve deti

Zdroj: Polícia SR - Košický kraj

VOJČICE / 18-ročný mladík z okresu Trebišov si zo zákazu šoférovania ťažkú hlavu nerobil. Šoféroval bez vodičského oprávnenia a ešte aj opitý. V aute pritom viezol dve deti.

"V obci Vojčice viedol v sobotu 22. apríla v skorých ranných hodinách 18-ročný mladík z okresu Trebišov osobné motorové vozidlo značky Škoda Octavia. Mladík sa pravdepodobne dostatočne nevenoval vedeniu vozidla a sledovaniu situácie v cestnej premávke," opísala incident polícia na sociálnej sieti. S autom dostal šmyk a pred jedným z rodinných domov narazil do telekomunikačného stĺpa. 

"Okrem 18-ročného mladíka sa vo vozidle viezla jedna maloletá a jedna mladistvá osoba," informovala polícia. Obe osoby aj vodič utrpeli pri dopravnej nehode zranenia, ktoré si podľa predbežného vyjadrenia lekárov vyžiadajú 7-dňovú dobu liečenia. "Policajti počas dokumentovania dopravnej nehody zistili, že vodič má uložený zákaz činnosti viesť motorové vozidlá a vozidlo viedol bez príslušného vodičského oprávnenia," doplnila polícia.

Mladík bol podrobený dychovej skúške s pozitívnym výsledkom – nafúkal 1,4 promile. "Poverený príslušník Policajného zboru vodiča obvinil z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky a marenia výkonu úradného rozhodnutia," uzavrela polícia.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy