Zatiahnuté, dažďové prehánky
17°
Bratislava
Martina
9.9.2024
Ďalšia obeť čelnej zrážky: Vodiča sa zachrániť nepodarilo
Zdielať na

Ďalšia obeť čelnej zrážky: Vodiča sa zachrániť nepodarilo

HRHOV / V utorok, 25. apríla, sme vás informovali o tragickej dopravnej nehode, ktorá sa stala na hlavnom ťahu pri obci Hrhov. Po čelnej zrážke dvoch áut tam o život prišla 56-ročná žena, ktorá v aute sedela ako spolujazdkyňa. Dvoch vodičov so zraneniami previezli do košických nemocníc. Zranenia však boli fatálne aj pre vodiča Mercedesu, ktorý mal nehodu spôsobiť.

Vodič mercedesu mal z ničoho nič prejsť do protismeru a čelne sa zrazil s oproti idúcim autom. To začalo bezprostredne po zrážke horieť. Požiar uhasili okoloidúci vodiči, ktorí z horiaceho auta vytiahli aj vodiča s jeho spolujazdkyňou. Tá, žiaľ, zraneniam na mieste podľahla.

​Obidvoch vodičov previezli so zraneniami do košických nemocníc. Vodič mercedesu, ktorý mal nehodu spôsobiť, žiaľ ťažkým zraneniam podľahol. "Napriek poskytovaniu komplexnej resuscitačnej starostlivosti na oddelení anestéziológie a intenzívnej medicíny a obrovskej snahe lekárov pacientovi život zachrániť, bohužiaľ, dnes ráno pred pol deviatou zomrel," uviedla hovorkyňa Agel.sk Martina Pavliková.

Vodič Fábie je stále hospitalizovaný v jednej z košických nemocníc. Na objasnení tejto tragickej dopravnej nehody polícia naďalej intenzívne pracuje."Jej bližšie okolnosti, presná príčina vzniku dopravnej nehody sú predmetom vyšetrovania," uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru Košice Jana Méserová.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy