Zatiahnuté
20°
Bratislava
Martina
9.9.2024
Exmanželke robil zo života peklo. Na súde dostal smiešny trest
Zdielať na

Exmanželke robil zo života peklo. Na súde dostal smiešny trest

POVAŽSKÁ BYSTRICA / Bývalú manželku násilím ťahal z domu, bol agresívny a vulgárny. Veľkú úlohu zohral aj alkohol, skrotol až keď prišli policajti. Vyšetrovateľ Miroslava z okresu Púchov obvinil z nebezpečného vyhrážania a na súde si už vypočul rozsudok.

Rozviedli sa, no stále žili spoločne pod jednou strechou. Miro robil svojej bývalej zo života peklo. V januári to vyvrcholilo "Pod vplyvom alkoholu prišiel domov jej začal nadávať, potom ju ťahal von s tým, že ju obesí, alebo utopí. Poškodenej sa podarilo ujsť do domu a volala na tiesňovú linku," vysvetlila sudkyňa OS Považská Bystrica, Lucia Kovačinová. "Zaháňal sa na ňu rukami a chcel jej dať facku," uviedla hovorkyňa KR PZ Trenčín, Katarína Kuzmová.

Skrotol až keď prišli policajti

Miroslav je od januára vo vyšetrovacej väzbe. S prokurátorkou uzavrel dohodu. Tú sudkyňa schválila. "Obvinenému bol uložený nepodmienečný trest 10 mesiacov a bola mu tiež uložená aj ochranná protialkoholická liečba vzhľadom na to, že mal vysokú hladinu alkoholu v krvi v čase spáchania skutku," dodala Kovačinová. Vo vyšetrovacej väzbe si odsedel 4 mesiace, vo výkone trestu ho čaká ďalších 6. "Čas strávený vo väzbe sa mu započíta do nepodmienečného trestu. O to sa akoby skráti ten trest," vysvetlila Lucia Kovačinová.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy