Jasno
23°
Bratislava
Ľuboslav, Ľuboslava
20.9.2024
Hrozivý budíček na sídlisku: V miestnych potravinách došlo k explózii
Zdielať na

Hrozivý budíček na sídlisku: V miestnych potravinách došlo k explózii

BRATISLAVA / Rušné ráno zažili niektorí obyvatelia Nobelovej ulice v Bratislave. Nadránom tam podľa miestnych došlo k explózii a dopoludnia tam prehľadávali okolie policajti. Motiváciou bol zrejme rýchly zisk peňazí.

Desiatky policajtov prehľadávali okolie miestnych potravín. Dôvodom mal byť bankomat, na ktorý sa zamerali neznámi páchatelia. Podľa miestnych sa incident mal stať v noci. Páchatelia sa snažili dostať aj do samotných potravín, a tak rozbili vstupné dvere.

Jednou z možností je, že sa pomocou otvoru v dverách pokúsili dostať do bankomatu z vnútra, a tak sa dostať k finančnej hotovosti. Dopoludnia na mieste zbierali policajti viaceré stopy. Prehľadávali okolie parku či smetné koše. “Vzhľadom na prebiehajúce policajné vyšetrovanie, nemôžeme v predmetnej veci poskytnúť žiadne informácie, avšak orgánom činnom v trestnom konaní poskytujeme plnú súčinnosť,” informovala Lenka Kalafut Lendacká, hovorkyňa Poštovej banky.

Podľa informácií TV JOJ sa v minulosti mali páchatelia pokúšať vylúpiť tento bankomat viackrát. V minulosti ho mali dokonca aj podpáliť. Koľko hotovosti si so sebou zobrali zatiaľ polícia ani banka nekomentuje. "Výška škody nebola doposiaľ vyčíslená. Vzhľadom na okolnosti prípadu vyšetrovanie bude vykonávať Odbor kriminálnej polície Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave," uzavrela Jana Šimunková, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy