Jasno
13°
Bratislava
Ľudmila, Ľudomila
16.9.2024
Mŕtve telo na hladine rieky. Kamionista ho zbadal počas jazdy po obchvate
Zdielať na

Mŕtve telo na hladine rieky. Kamionista ho zbadal počas jazdy po obchvate

TOPOĽČANY / Vodič kamióna prechádzal okolo rieky Nitra v Topoľčanoch a všimol si na hladine ľudské telo. Podľa zistení polície ide o 62-ročnú ženu, ktorá zmizla minulý týždeň.

Kamión prechádzal cez Topoľčiansky obchvat, ktorý je v blízkosti rieky Nitra. Z okna videl, že je niečo na hladine. "Cez okno som pozeral naľavo a napravo a pozerám, že niečo je v tom potoku. Z osobného auta by to asi nebolo vidieť, bolo to z uhla pod mostom," priblížil vodič kamióna.

Muž si najskôr myslel, že v rieke pláva kus dreva alebo uhynutá zver. Pozrel sa však lepšie a bolo mu jasné, že pôjde zrejme o ľudské telo. "Pozrel som sa druhýkrát, taký ten druhotný pohľad, a zľakol som sa. Ležal hore pupkom na chrbte, bol to človek," doplnil vodič.

Šofér bol v hustej premávke, a preto zastaviť na mieste nevedel. Zalarmoval však hneď políciu a hliadka išla k rieke. "Išli to preveriť. Potom som o štvrť hodinu volal a, bohužiaľ, bol to človek," uviedol vodič.

Telo z vody dostali na breh hasiči. Ukázalo sa, že ide o ženu. Podľa informácií TV JOJ mala na sebe aj oblečenie. Policajti zistili, že utopená je 62-ročná pani, ktorá odišla z domu ešte 14. júna. Pátrala po nej polícia a aj rodina. "Presná príčina smrti nebohej ženy bude známa až po pitve," informovala Renáta Čuháková, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre.  

Súvisiace články

Najčítanejšie správy