Jasno
17°
Bratislava
Konštantín
19.9.2024
„Botaskový fantóm“ už v Šali doúradoval
Zdielať na

„Botaskový fantóm“ už v Šali doúradoval

Zdroj: flickr.com

Páchateľ sa podľa polície zrejme zľakol. Sedel naňho popis siedmich dievčat.

Posledný prípad sa stal v marci, podľa popisu však už nešlo o pôvodného páchateľa, ale niekto iný sa rozhodol pre tento absurdný čin z recesie. Polícia zadržala podozrivého ešte koncom minulého roka. Bol ním zavalitejší muž v minulosti liečený na psychiatrii pre schizofréniu.

Sedel naňho popis siedmich dievčat, ktoré na polícii nahlásili prepadnutie. Vinu poprel a polícia ho musela pre nedostatok priamych dôkazov pustiť. „Zrejme však išlo o páchateľa, aj dievčatá ho spoznali, ale na dokázanie to nestačilo,“ povedal náčelník Mestskej polície v Šali Peter Krokavec. Podľa všetkého sa zľakol a odvtedy s kradnutím tenisiek prestal. V marci strhol tenisku z nohy 17-ročnej dievčiny niekto iný, išlo o mladíka štíhlej, atletickej postavy.

“Botaskový fantóm”, ako ho nazvali dievčatá v internetových diskusiách, zvykol úradovať najmä v blízkosti Základnej školy Ľudovíta Štúra. Zaútočil vždy v popoludňajších a večerných hodinách.

Dievčatám vyzul tenisku a ušiel s ňou. Fyzické násilie obete nehlásili. S podobným prípadom sa mestská polícia ešte nestretla. “Toto normálny človek nespraví, že zoberie jednu tenisku, to už musí byť nejaká úchylka,” skonštatoval Krokavec.

Najčítanejšie správy