Skoro jasno
22°
Bratislava
Miriama
8.9.2024
Večerný zásah polície: Polonahá žena sa chcela obesiť na bilborde
Zdielať na

Večerný zásah polície: Polonahá žena sa chcela obesiť na bilborde

Zdroj: TASR

PRAHA / 45-ročná žena chcela ukončiť svoj život v Prahe 9. Polonahá sa mala prechádzať po ulici, no neskôr sa snažila obesiť na bilborde. Zachránila ju svedkyňa, ktorá privolala policajtov. Žena skončila v nemocnici.

O prípade informoval portál TN.cz. Žena sa podľa jeho informácií pokúsila spáchať samovraždu v pondelok (10. júla) večer. "Operačný dôstojník prijal oznámenie o žene, ktorá sa mala najprv nachádzať v smetiaku a potom sa po Poděbradskej ulici pohybovala polonahá," povedala hovorkyňa pražských policajtov Violeta Siřišťová.

Po príchode na miesto sa policajti spojili so svedkyňou, ktorá im opísala, kam žena odišla. "Našli ju bezvládne visieť na reklamnom bilborde, kde bola priviazaná špagátom za krk. Policajti žene ihneď prišli na pomoc, odrezali ju, odstránili z krku špagát a poskytli jej prvú pomoc," pokračovala hovorkyňa. Po chvíli začala s hliadkou hovoriť. Tá jej do príchodu záchranárov skontrolovala životné funkcie. Následne bola žena prevezená do nemocnice.

"Vďaka všímavej oznamovateľke a zasahujúcim policajtom je žena nažive, hoci chcela so svojím životom skoncovať. V prípade, že máte problémy, nebojte sa s nimi podeliť s blízkym okolím alebo sa obrátiť na odborníkov," uzavrela Siřišťová.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy