Oblačno
25°
Bratislava
Miriama
8.9.2024
Polícia pátrala po nezvestnej matke troch detí z Humenného
Zdielať na

Polícia pátrala po nezvestnej matke troch detí z Humenného

HUMENNÉ / Pátrací tím Východ aj polícia niekoľko dní pátrali po matke troch detí z Humenného. 35-ročná Antónia odišla za prácou do Českej republiky spolu s priateľom, no 3 týždne o nej nič nevedeli. Rodina mala zlé tušenie. Zdrvená mama si myslela, že priateľ, s ktorým odišla, ju tam drží násilím.

Nezvestnosť Humenčanky nahlásila jej mama. Rodina ju nevidela od začiatku júla tohto roka. "Nezvestnosť nahlásila matka nezvestnej ženy, kde uviedla, že odišla za prácou s priateľom do Českej republiky," potvrdil vedúci oddelenia komunikácie a prevencie KR PZ Prešov Daniel Džobanik. 

35-ročná Antónia odišla v marci do Českej republiky a podľa slov mamy s rodinou prvé dva mesiace komunikovala, neskôr jej už však skúšali volať márne. "Našla si nejakého priateľa, ani sme ho nevideli. Všetko to bolo tak narýchlo," uviedla mama nezvestnej ženy.

Mama Antónie povedala, že muž, s ktorým dcéra odišla, sa k nej nesprával práve najlepšie. "Ešte keď tu boli, tak že ju bil, že je veľký žiarlivec a nikde ju nechcel púšťať. Že je veľký agresor, že ju tam drží. Vraj tam zasahovali policajti, že ju bil a ďalej nevieme nič," priblížila mama nezvestnej ženy.

Rodina bola dokonca presvedčená, že Antónia telefonovať zo svojho mobilu nemôže, hoci by chcela. "On jej ho zobral už dávnejšie. Už predtým keď volala, tak len z jeho. A on pri nej stál," opísala mama nezvestnej Antónie.

Rodina kontaktovala aj českú stranu. TV JOJ sa telefonicky spojila so starostkou obce Bíla Hlína, kde by sa mohla Humenčanka nachádzať. "Viem o tom prípade, ale nebudem vám poskytovať žiadne informácie," uviedla starostka obce Bíla Hlína.

V prípade ale nastal zvrat. Žena sa ozvala rodine z policajnej stanice v Českej republike. Pátranie tak bolo ukončené. Rodina má ale obavy aj naďalej. Boja sa, že jej priateľ môže aj naďalej ubližovať.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy