Skoro jasno
22°
Bratislava
Miriama
8.9.2024
Tragédia na ceste: Náraz do múrika stál život 70-ročného vodiča
Zdielať na

Tragédia na ceste: Náraz do múrika stál život 70-ročného vodiča

Zdroj: FB Polícia SR - Košický kraj

ŠEMŠA / Dopravná nehoda, ktorá sa stala v piatok 4. augusta popoludní medzi obcami Malá Ida a Šemša v okrese Košice-okolie, si vyžiadala život 70-ročného vodiča z tohto okresu. Senior za volantom osobného vozidla značky Renault smeroval po ceste II/548 na Malú Idu.

"Podľa doterajších zistení pri prejazde pravotočivej zákruty z doposiaľ nezistených príčin zišiel s vozidlom mimo vozovky a narazil do betónového múrika nad priepustom popod cestu. Po náraze sa s vozidlom prevrátil na bok," informovala v sobotu košická krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová. Vodič utrpel ťažké zranenia, ktorým po prevoze do nemocnice podľahol. Nehoda sa stala okolo 13.40 h. Z dôvodu jej dokumentovania polícia dočasne uzatvorila úsek cesty s obchádzkou vedúcou cez Moldavu nad Bodvou.

​V ten istý deň vyhasol ďalší život 

V okrese Rožňava viedol 50-ročný vodič z Česka motorku  po ceste v smere od obce Stratená na Poprad. "V tuneli z doposiaľ nezistených dôvodov prešiel s motocyklom do protismernej časti vozovky, kde sa čelne zrazil s oproti idúcim vozidlom zn. Ford Transit, ktoré viedol 69-ročný vodič z okresu Rožňava. Žiaľ, pri dopravnej nehode vodič motocykla utrpel zranenia nezlučiteľné so životom," uviedla polícia.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy