Polojasno
33°
Bratislava
Patrik, Patrícia
6.7.2024
Poriadne si zavaril: Muž chcel ukradnúť hromozvod, pri úteku napadol policajta
Zdielať na

Poriadne si zavaril: Muž chcel ukradnúť hromozvod, pri úteku napadol policajta

Zdroj: TV JOJ

BRATISLAVA / Neznámy 44-ročný muž chcel v piatok 22. septembra na bratislavskej Macharovej ulici ukradnúť hromozvod zo strechy parkovacieho domu. Pri úteku napadol policajta. Policajti následne v jeho okolí zaistili aj vrecúško s obsahom bielej kryštalickej látky a začali voči nemu trestné stíhanie.

Muž chcel pri úteku policajtom v priestoroch parkovacieho domu zaútočiť na náhodného muža s cieľom zmocniť sa jeho vozidla. "Po príchode policajta k vozidlu sa policajt stal obeťou fyzického útoku agresívneho muža, ktorý ho s nožom v ruke napadol a kopol do oblasti hrudníka a brucha," priblížila polícia. Policajti však muža po chvíli za použitia donucovacích prostriedkov zastavili. Následne ešte v jeho blízkosti zaistili vrecúško s bielou kryštalickou látkou.

"Vyšetrovateľ začal v tejto súvislosti trestné stíhanie vo veci trestného činu lúpeže, trestného činu útoku na verejného činiteľa a trestného činu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov ich držania a obchodovania s nimi," dodala polícia.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy