Oblačno
15°
Bratislava
Václav
28.9.2024
FOTO: Požiar zničil prevádzku na nábreží Dunaja. Polícia hľadá páchateľa
Zdielať na

FOTO: Požiar zničil prevádzku na nábreží Dunaja. Polícia hľadá páchateľa

BRATISLAVA / Policajti Okresného riaditeľstva PZ Bratislava I vyšetrujú okolnosti a príčiny požiaru jednej z prevádzok na Fajnorovom nábreží. Požiar vypukol v stredu, 4. októbra, krátko pred 2:30 hod.

"Podľa informácií neznámy páchateľ doposiaľ nezisteným spôsobom a predmetom spôsobil požiar jednej z prevádzok. Následkom čoho došlo k poškodeniu a zničeniu interiéru a exteriéru prevádzky," uviedla polícia na sociálnej sieti. Celková škoda bola predbežne vyčíslená na takmer 167 500 eur. 

"Zasahujúci hasiči požiar lokalizovali prostredníctvom štyroch prúdov vody. Hasiči zároveň rozoberali drevenú terasu a monitorovali požiarom zasiahnutý priestor," vysvetlil Štefan Koči z Ministerstva vnútra SR. Pri udalosti zasahovalo 19 príslušníkov Hasičského a záchranného útvaru hlavného mesta SR Bratislavy s 5 kusmi hasičskej techniky. Pri požiari sa našťastie nikto nezranil. "V tejto súvislosti bolo začaté trestné stíhanie vo veci zločinu poškodzovania cudzej veci," dodala polícia.

Podľa informácií TV JOJ sa v tom istom čase niekto pokúsil podpáliť aj neďalekú reštauráciu, vzdialenú približne 300 metrov od prevádzky. Reštaurácia by mala patriť tomu istému majiteľovi. Súkromná bezpečnostná služba si však páchateľa včas všimla.

TV JOJ

Zábery zhorenej prevádzky:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy