Oblačno
15°
Bratislava
Václav
28.9.2024
Chcel zabíjať: Agresívny muž sa vyhrážal pred Prezidentským palácom
Zdielať na

Chcel zabíjať: Agresívny muž sa vyhrážal pred Prezidentským palácom

Zdroj: TASR

BRATISLAVA / Policajti zadržali 37-ročného muža, ktorý sa pred Prezidentským palácom vyhrážal zabíjaním ľudí. Muža sa krátko na to podarilo vypátrať.

5. októbra bratislavskí policajti zadržali 37-ročného muža. Pred Prezidentským palácom vyhlasoval, že o chvíľu začne zabíjať ľudí, čo oznámil aj na tiesňovej linke 112. Bol prepojený na linku 158, kde svoje slová potvrdil a neustále opakoval. Hovor sa stal krátko pred 18.30 hod. 

Policajti začali pátrať pri okolí centra Bratislavy a do pár minút sa im podarilo odhaliť jeho totožnosť. Zadržať sa im ho podarilo na Župnom námestí vďaka dobrej koordinácii a poskytovania informácií z operačného strediska. Muž svoje výroky potvrdil aj policajtom, ktorým sa priznal, že sa na linke 158 vyhrážal zabíjaním. Počas komunikácie s policajtmi javil známky opitosti. 37-ročný muž bol podrobený dychovej skúške, ktorá skončila s pozitívnym výsledkom 1,23 promile. 

"Začalo sa trestné stíhanie vo veci trestného činu nebezpečenstva vyhrážania. So zadržaným mužom sa v súčasnosti vykonávajú potrebné procesné úkony," informoval poverený príslušník Okresného riaditeľstva PZ Bratislava I. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy