Oblačno
Bratislava
Eliška
7.10.2024
VIDEO: Muž bezdôvodne napadol okoloidúce ženy. Ide vraj o známeho rapera
Zdielať na

VIDEO: Muž bezdôvodne napadol okoloidúce ženy. Ide vraj o známeho rapera

PRAHA / Česká polícia zadržala muža, ktorý podľa nej v Prahe napádal bez zjavnej príčiny okoloidúcej ženy úderom päsťou do tváre. Kriminalisti preverujú dva prípady, domnievajú sa ale, že týmto spôsobom napadol viac osôb.

Prípadných ďalších poškodených žiadajú, aby sa polícii ozvali. Ich svedectvo by bolo dôležité pre ďalšie preverovanie prípadu. Na webe pražskej polície o tom informoval jej hovorca Ján Rybanský. "31-ročný muž je užívateľom drog a ako dôvod svojho konania v obidvoch prípadoch uviedol skutočnosti, ktoré nedávajú zmysel," uviedol hovorca. Podľa webu novinky.cz bol muž raper známy pod pseudonymom "Tyler Durden", "Narko Pollo" alebo "Matro da Vinci".

Policajti zatiaľ preverujú dva prípady výtržníctva. Prvú ženu napadol útočník na Karlovom námestí 22. septembra a spôsobil jej podľa hovorcu opuch s modrinou pod ľavým okom. Druhý prípad sa stal na Belgickej ulici 6. októbra, keď sa žena pozerala do telefónu. "28-ročnej žene spôsobil krvácajúcu ranku v dĺžke 15 milimetrov. V oboch prípadoch potom z miesta udalosti ušiel," doplnil.

Muža kriminalisti už zadržali, myslí ale, že niektorí napadnutí správanie násilníka neoznámili. Teraz policajti žiadajú, aby sa dostavili na ktorúkoľvek policajnú službu alebo kontaktovali linku 158.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy