Zatiahnuté
11°
Bratislava
Viera
5.10.2024
Namiesto auta vrak: Pri čelnej zrážke s kamiónom zomrel jeden človek
Zdielať na

Namiesto auta vrak: Pri čelnej zrážke s kamiónom zomrel jeden človek

MALACKY / V utorok 14. novembra došlo k tragickej dopravnej nehode. Po čelnej zrážke s kamiónom prišiel o život 52 -ročný vodič dodávky. Po náraze zostali časti vozidla rozmetané v okruhu niekoľkých desiatok metrov.

K nehode došlo krátko pred 4. hodinou ráno. "Dnes (14.11.2023) krátko pred 04.00 hod bola na linke 158 oznámená dopravná nehoda nákladného vozidla s návesom a osobného motorového vozidla, ktorá sa stala na ceste od Malaciek v smere na Rohožník," informovala bratislavská polícia na sociálnej sieti.

​Podľa doposiaľ zistených informácií došlo k čelnej zrážke auta a kamióna. Náraz bol natoľko silný, že dodávku roztrhol. Jej vodič nemal šancu prežiť. "U 52-ročného muža, žiaľ, záchranári museli konštatovať exitus. 47-ročného muža ošetrili na mieste," informovala Petra Klimešová, hovorkyňa OS ZZS SR.

"Hasiči po príjazde na miesto udalosti poskytli zranenej osobe predlekársku prvú pomoc a asistovali pri jej transporte do vozidla záchrannej zdravotnej služby. Zasahujúci hasiči zároveň vykonali na oboch vozidlách protipožiarne opatrenia a uniknuté prevádzkové kvapaliny zachytili do zberných nádob," priblížil Štefan Koči, hovorca HaZZ Bratislava.

Po nehode dali policajti vodičovi kamióna fúkať. Pred jazdou nepil. U vodiča dodávky alkohol vylúči až nariadená pitva. Presné príčiny nehody a výška škody zatiaľ neboli určené.

Príčiny a okolnosti dopravnej nehody vyšetrujú policajti Okresného riaditeľstva PZ v Malackách.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy