Zatiahnuté
11°
Bratislava
Viera
5.10.2024
Zabil svoju ženu a narazil do stromu. Vraždu chcel zamaskovať autonehodou
Zdielať na
Krimi

Zabil svoju ženu a narazil do stromu. Vraždu chcel zamaskovať autonehodou

ČESKO / Muž naložil zabitú manželku do auta a po náraze do stromu zomrel. Pôvodná vyšetrovacia verzia bola iná.

10. novembra všetky zložky integrovaného záchranného systému vyrazili k nehode, ktorá sa stala na ceste medzi obcami Homyle a Roudnice. O prípade informovala CNN Prima NEWS. "Osobné vozidlo s doteraz nezistenou príčinou prešlo mimo vozovku, kde narazilo do stromu," informovala Iva Komošová, tlačová hovorkyňa pre Královéhradecko. Auto začalo okamžite horieť. Vo vnútri sedel vodič a jeho žena. Podľa prvotných zistení mali obaja pri nehode zomrieť. Cesta z Homyle na obec Roudnica bola niekoľko hodín uzavretá, prevádzka bola znovu obnovená až v nočných hodinách. 

Vyšetrovanie tragédie bolo náročné. Už na mieste mala kriminálka podozrenie, že sa mohlo všetko odohrať úplne inak. Ich podozrenia sa napokon potvrdili. "Obhliadnutím policajti na mieste zistili, že jedna osoba bola násilne usmrtená. Vyšetrovaním sa zistilo, že 38-ročný muž niekoľkými reznými ranami usmrtil svoju manželku, naložil ju do auta a potom s ňou s najväčšou pravdepodobnosťou úmyselne narazil do stromu," vysvetlila hovorkyňa. 

Policajti začali autonehodu vyšetrovať ako vraždu. Kauza im na stole zrejme dlho nezostane. Vinník zomrel a polícia nemá koho stíhať. Pravdepodobne prípad odloží. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy