Skoro jasno
20°
Bratislava
Arnold
1.10.2024
Dramatické zásahy policajtov: Mladík napadol svoju starú mamu
Zdielať na

Dramatické zásahy policajtov: Mladík napadol svoju starú mamu

ZVOLEN / Dramatické zásahy majú za sebou mestskí policajti vo Zvolene. Zachránili život mužovi, ktorý chcel skočiť do rieky Hron. Zasahovali aj v bytovke, kde mladík napadol svoju starú mamu a následne sa niekoľkokrát pichol do brucha.

Na brehu Hrona vo Zvolene stál muž a podľa svedkov chcel skočiť do vody. Na ľudí vôbec nereagoval, bol dezorientovaný. "Jeden policajti k nemu priskočil a druhý mu pomohol," povedal náčelník Jozef Záchenský. Muža sa od rieky podarilo dostať a tak zabrániť najhoršiemu.

Mestskí policajti pomáhali aj pri ďalšej dramatickej záchrane vo zvolenskej bytovke, kde mladík napadol svoju starú mamu. Chcel od nej peniaze a lieky. Nožom ohrozoval aj sám seba. "Dvakrát sa pichol do brucha," uviedol Jozef Záchenský. Dôchodkyňa, našťastie, neutrpela vážne zranenia a agresívneho vnuka odviezli do nemocnice. Majú za sebou školenia na krízovú komunikáciu. V služobnom aute vozia defibrilátor, ktorý vedia v prípade potreby využiť, tak isto nechýba vybavenie na zásah vo vode. Za záchranu života boli zvolenskí mestskí policajti viackrát ocenení.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy