Jasno
24°
Bratislava
Filip
23.8.2024
Rodinná dráma: Ženu niekoľkokrát bodol manžel, čakal na ňu v skrini
Zdielať na

Rodinná dráma: Ženu niekoľkokrát bodol manžel, čakal na ňu v skrini

VEĽKÉ KAPUŠANY / Rodinná dráma sa okolo poludnia odohrala vo Veľkých Kapušanoch. Na ženu mal s nožom v ruke zaútočiť o rok starší muž. Ide o manželov, ktorí sú podľa susedov v rozvodovom konaní a už pár mesiacov spolu nežijú.

Edita prišla do domu spolu so svojím bratom, aby si vyzdvihla nejaké veci. Myslela si, že v ňom nikto ďalší nie je. Zažila však nemilé prekvapenie. "On sa skrýval v spálni, v skrini. A ako išla pani pre veci, tak vtedy on vyšiel zo skrine a ju 3-krát pichol," povedal sused manželov.

Krvavý útok sa odohral v rodinnom dome. Žena po ňom skončila s bodnými poraneniami na viacerých častiach tela. "Do krku aj do chrbta. Jej brat ho tam spacifikoval, trošku ho aj priškrtil a on tam potom ležal, alebo neviem, čo s ním bolo už," ozrejmil sused. "Vami uvedeným prípadom sa polícia intenzívne zaoberá. Vzhľadom na to, že v týchto chvíľach sú na mieste vykonávané prvotné a neodkladné úkony, a zisťujú sa bližšie okolnosti prípadu, nateraz bližšie informácie nie je možné poskytnúť," informovala Jana Mésarová, hovorkyňa košického policajného zboru.

Žena po útoku vybehla z domu a utekala k susedom, ktorí pracujú v zdravotníctve. Tí jej okamžite poskytli prvú pomoc. "Prešla bosá, lebo nestihla nič. Len počul som, že kričí odpadnem, odpadnem, pustili ju dnu," dodal sused. Na miesto dorazili dve posádky záchranárov. Okrem bodnutej ženy pomoc potreboval aj 52-ročný podozrivý muž.

"Záchranári na mieste ošetrili 51-ročnú ženu a s otvorenou ranou hrudníka s úrazovým pneumotoraxom ju transportovali do nemocnice v Michalovciach. Do rovnakej nemocnice transportovali aj 52-ročného muža so sťaženým dýchaním," komentovala hovorkyňa záchranárov Petra Klimešová. Niekoľko hodín boli na mieste činu policajti, vyšetrovatelia aj kriminalistický technik, ktorý zaistil stopy. Motív páchateľa, ako aj bližšie okolnosti prípadu vyšetrujú.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy