Zatiahnuté
Bratislava
Eliška
7.10.2024
Najkrajšie sviatky v roku za mrežami. Policajta za predaj drog poslal sudca do väzby
Zdielať na

Najkrajšie sviatky v roku za mrežami. Policajta za predaj drog poslal sudca do väzby

POPRAD / Obvinený policajt, ktorý v Poprade predával drogy, strávi najkrajšie sviatky v roku za mrežami. Spolu s ním poslal sudca do väzby aj muža, ktorý od neho marihuanu kupoval.

​Policajt i muž, ktorý od neho drogu kupoval, sa po svojom nevydarenom obchode a pobyte v policajných celách stretli na chodbe kežmarského súdu. Oboch ešte policajti zadržali v utorok 19. decembra. Úrad inšpekčnej služby zasiahol vo chvíli, keď policajt marihuanu mužovi predával, a to na parkovisku rovno pod oknami obvodného oddelenia. 

Zásob mal policajt dosť. V jeho kancelárskej skrini našli jeho kolegovia veľa fliaš plných zelenej sušiny. Tú mal doma i v aute. Obaja boli následne obvinení z drogovej trestnej činnosti. Sudca rozhodoval o jeho väzobnom stíhaní. Prvý išiel do pojednávacej miestnosti kupujúci. Po približne hodine vyšiel von s putami na rukách. Následne vchádzal policajt. Ten sa tým rozlúčil so službou v policajnom zbore. Hrozí mu tri až desať rokov za mrežami.

So svojimi deťmi a manželkou či blízkymi si za štedrovečerný stôl nesadne. "Obvinený zhodne pre zločin nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorových držaní a obchodovaní s nimi boli sudcom pre prípravné konanie Okresného súdu Poprad zhodne vzatí do väzby na základe dôvodnej obavy, že by mohli pokračovať v trestnej činnosti," uviedla hovorkyňa súdov v Popradskom kraji Ivana Petrufová. Policajt i muž, ktorý od neho drogy kupoval, strávia najkrajšie sviatky v roku za mrežami. Rozhodnutie súdu nie je právoplatné. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy