Jasno
15°
Bratislava
Eliška
7.10.2024
Opitý vodič chcel policajtov vyzliecť z uniformy. Pri šoférovaní spôsobil aj dopravnú nehodu
Zdielať na

Opitý vodič chcel policajtov vyzliecť z uniformy. Pri šoférovaní spôsobil aj dopravnú nehodu

Zdroj: FB - Polícia SR - Nitriansky kraj

LÚČNICA NAD ŽITAVOU / Nitrianski dopravní policajti boli vyslaní k dopravnej nehode, ktorá sa stala v obci Lúčnica nad Žitavou. Vodič vozidla Škoda Fabia išiel smerom na Vráble, pričom pravdepodobne nezvládol riadenie a vyšiel mimo cesty, kde narazil do odparkovaného vozidla Toyota Yaris.

"Vodič, ktorý pravdepodobne nezvládol mierne ľavotočivú zákrutu, bol podrobený dychovej skúške na zistenie alkoholu v dychu s pozitívnym výsledkom v prepočte 3,69 promile," uviedla polícia vo svojom príspevku. Policajti mužovi obmedzili osobnú slobodu a predviedli ho na policajné oddelenie. Spolu s mužom bola v aute aj 79-ročná spolujazdkyňa, ktorá utrpela ľahké zranenia.

44-ročný vodič s policajtmi nespolupracoval, nechcel im predložiť doklady. Bol vulgárny a agresívny. Policajtom sa vyhrážal, že ich vyzlečie z uniformy. Vodič bol už v minulosti niekoľkokrát trestne stíhaný. Poverený príslušník Policajného zboru vzniesol mužovi obvinenie pre prečin ohrozenie pod vplyvom návykovej látky. Polícia vyzýva vodičov, aby jazdili opatrne. 

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy