Jasno
20°
Bratislava
Miriama
8.9.2024
Vážna dopravná nehoda: V Oravskom Podzámku havaroval autobus
Zdielať na

Vážna dopravná nehoda: V Oravskom Podzámku havaroval autobus

ORAVSKÝ PODZÁMOK / O svojho jediného syna prišla rodina z Oravského Podzámku. Nie je vylúčené, že budúci elektrikár dostal na klzkej ceste pred dedinou šmyk. Zrážku s autobusom neprežil. Pre vážnu dopravnú nehodu autobusu bola večer v stredu 17. januára obojstranne neprejazdná cesta prvej triedy v Oravskom Podzámku, okres Dolný Kubín. Na sociálnej sieti o tom informuje žilinská krajská polícia.

Pre vážnu dopravnú nehodu autobusu bola večer v stredu 17. januára obojstranne neprejazdná cesta prvej triedy v Oravskom Podzámku, okres Dolný Kubín. Na sociálnej sieti o tom informuje žilinská krajská polícia. Pri nehode došlo k stretu autobusu a osobného auta. Cestujúci ani vodič autobusu sa nezranili. Zrážku však neprežil 19-ročný vodič osobného auta. TASR o tom vo štvrtok 18. januára informovala žilinská krajská policajná hovorkyňa Gabriela Kremeňová.

K nehode došlo okolo 19:15 hodine. Na základe doterajšieho vyšetrovania policajti zistili, že 19-ročný vodič šoféroval osobné auto v smere od Dolného Kubína do Oravského Podzámku. "Následne z doposiaľ presne nezistených príčin prešiel s autom do protismeru, kde došlo k zrážke s protiidúcim autobusom, ktorý viedol 36-ročný vodič. Pri dopravnej nehode utrpel 19-ročný vodič zranenia, ktorým, žiaľ, na mieste podľahol," uviedla hovorkyňa.

U nebohého vykonajú pitvu. Alkohol u vodiča autobusu dychová skúška nepreukázala. Policajti na mieste dopravnej nehody v súčasnej dobe vykonávajú prvotné procesné úkony za účelom jej zdokumentovania. "Z uvedeného dôvodu nie je možné nateraz poskytnúť bližšie informácie," dodáva polícia.     

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy