Jasno
13°
Bratislava
Eliška
7.10.2024
Podrezaného muža mal nájsť vlastný brat. S reznou ranou na krku ležal na balkóne
Zdielať na

Podrezaného muža mal nájsť vlastný brat. S reznou ranou na krku ležal na balkóne

MOČENOK / Podrezaného 24-ročného muža našli včera 17. januára večer v bytovke v Močenku (okres Šaľa). Mladíkovi už pomôcť nedokázali ani záchranári. Polícia pracovala aj s verziou, že môže ísť o vraždu. To sa napokon nepotvrdilo.

Podľa informácií televízie JOJ telo muža ležalo na balkóne. Údajne ho našiel brat a ten zalarmoval pomoc. 24-ročný Boris mal reznú ranu na krku. Záchranári ho ešte dlhé minúty na mieste oživovali. Zranenia mal však také vážne, že im podľahol. Policajti na mieste niekoľko hodín zaisťovala stopy, aktuálne sú v byte aj technici. Prehľadávali aj okolie bytovky a nazerali aj do smetných košov. Zisťovali, čo sa mohlo stať a či mladíkovi niekto na druhý svet nepomohol. Krk mal podrezaný nožom. Vyzerá to ale tak, že zranenie si spôsobil sám.

"Na miesto sa dostavil obhliadajúci lekár, ktorý predbežne vylúčil cudzie zavinenie," priblížila hovorkyňa KR PZ Nitra Jana Šinková. Nebohý Boris žil v byte s bratmi a mamou. Nikto si nevie vysvetliť, čo ho k tomuto činu viedlo. Susedia potvrdili, že s ním žiadne problémy neboli. "Chodil pracovať do zahraničia," dodala susedka. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy