Skoro jasno
12°
Bratislava
Brigita
8.10.2024
Medzí tínedžermi sa na autobusovej stanici strhla bitka. Ľudia sa len prizerali
Zdielať na

Medzí tínedžermi sa na autobusovej stanici strhla bitka. Ľudia sa len prizerali

VRANOV NAD TOPĽOU / Polícia na východe Slovenska preveruje bitku medzi tínedžermi, ktorej sa prizerali desiatky ľudí. Stalo sa to na autobusovej stanici vo Vranove nad Topľou. Video, ktoré to zachytáva, obletelo sociálne siete. Zdieľalo ho viac ako tisíc ľudí. Upozorňujeme, že nasledujúci obsah nie je vhodný pre maloletých divákov.

​Na videu padajú údery päsťami, kopance a niektorí po nich končia na zemi. V jednom momente do tínedžera na zemi kopú traja naraz. Bitka medzi tínedžermi sa strhla za bieleho dňa priamo na autobusovej stanici. Stalo sa tak pred zrakmi cestujúcich i vodičov. "Bol som na druhej strane, videl som len, ako jedno cez druhé behajú, " uviedol vodič autobusu. Podľa tamojšej predavačky sa to deje takmer stále. "Deje sa to tu na bežnom páse," dodala.

Napadnutí chlapci sa budú musieť liečiť 

Video bitky sa dostalo do rúk polície. Tá zistila, že došlo k fyzickému napadnutiu troch mladíkov. Dvaja z nich majú 15 rokov a tretí 16 rokov. Podľa polície spôsobili útočníci napadnutým chlapcom zranenia predbežne s dobou liečenia siedmych dní. "Poverený príslušník Obvodného oddelenia policajného zboru vo Vranove nad Topľou v danom prípade vedie trestné stíhanie vo veci trestného činu výtržníctva," priblížila hovorkyňa KR PZ Prešov Jana Ligdayová.

Aj podľa iných svedkov nie je takýto incident nezvyčajný. "Polícia na prípade intenzívne pracuje odvtedy, odkedy sa o prípade dozvedela. Preveruje a zhromažďuje všetky podklady smerujúce k objasneniu prípadu a vzneseniu obvinenia osobám, ktoré sú zo spáchania tohto skutku podozrivé," doplnila hovorkyňa. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy