Polojasno
11°
Bratislava
Brigita
8.10.2024
Záhadná smrť mladej ženy: Jej telo našli na balkóne
Zdielať na

Záhadná smrť mladej ženy: Jej telo našli na balkóne

HUMENNÉ / Jej bezvládne telo mali nájsť na balkóne jedného z bytov. Záhadnú smrť mladej ženy prešetruje prešovský krajský policajný vyšetrovateľ. Zadržali jednu podozrivú osobu a v rámci rekonštrukcie skutku ju podľa susedov na miesto priviedli v putách. Hovoria o tragédii. Policajti na prípad uvalili informačné embargo.

Stalo sa to v jednom z panelákov v bezprostrednej blízkosti centra mesta. Na miesto prišiel aj kriminalistický technik, ktorý okolnosti zadokumentoval. Pre susedov to bol šok. Bezvládne telo 36-ročnej ženy sa malo nachádzať na balkóne jedného z bytov. Akákoľvek pomoc už bola márna. "Tragédia to bola hlavne pre rodičov, ale aj v celom bloku. Poznali sme ju odmalička," uviedla obyvateľka sídliska pani Viera. Policajti už v tomto prípade začali aj trestné stíhanie. Pre aký trestný čin, to ale zatiaľ neuviedli.

Polícia pracuje aj s verziou, že mohlo ísť o násilnú smrť

"Prípadom sa zaoberá vyšetrovateľ Krajského riaditeľstva Policajného zboru Prešov," informovala hovorkyňa KR PZ Prešov Jana Ligdayová. Podľa zdroja televízie JOJ zadržali jednu osobu. Súčasťou vyšetrovania bola aj rekonštrukcia skutku. Pracujú s verziou, že mohlo ísť o násilnú smrť. "Vzhľadom na štádium vyšetrovania, ako aj na plánované úkony trestného konania, bližšie informácie momentálne nie je možné zverejniť," dodala Ligdayová.

Na to, aby policajti mohli určiť, ako budú v tomto prípade postupovať ďalej, musia byť známe výsledky kriminalisticko-expertízneho skúmania. A teda aj to, či išlo o násilnú smrť alebo či žena zomrela bez cudzieho zavinenia. Podľa zdroja televízie JOJ zadržanú osobu policajti napokon prepustili. "Bývame tu roky a nepostrehla som, že by sa nejako hádali," priznala susedka Oľga. "Preveruje a zhromažďuje všetky potrebné podklady, smerujúce k objasneniu prípadu," uzavrela hovorkyňa.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy